モッツァレラチーズ作り体験

Mozzarella cheese making workshop

モッツァレラチーズのカード(素)を熱湯で練り、成形体験をしていただきます。

初めての方でも大丈夫。

練っていくうちに柔らかくなっていきます。

モッツァレラチーズ作り体験を通して、

宮古島の酪農のこと、命を育むミルクのこと、チーズの製造についてお話しします。

最後は、できたばかりのチーズを実食。

楽しく美味しくちょっとタメになる体験を行っています。

お願いとご注意

【ご予約制】【土、日限定】【現地決済】

・チーズ作り体験はご予約制です(4名様まで)

・土曜日、日曜日15:00~17:00で承ります。
・1日1組限定のため先着順になります。

・現地決済になります(4,800円/1人)
・体験中に熱湯を使用しますので、お子様のご参加は保護者の付き添いをお願いいたします。

・ご予約・お問合せは、
【CONTACT/お問合せ】よりお願いいたします。

You can experience kneading mozzarella cheese curds in hot water and shaping them.

Even beginners are OK.

As you knead it, it will become softer.

Through the mozzarella cheese making experience,

we will talk about dairy farming in Miyakojima, the milk that nurtures life, and cheese making.

At the end, you will taste the freshly made cheese.

It is a fun, delicious, and slightly educational experience.

[Reservation required] [Saturdays and Sundays only] [Payment on site]

- Reservations are required for the cheese making experience (up to 4 people)

- Available on Saturdays and Sundays from 15:00 to 17:00.

- Payment is required on site (4,800 yen/person)

- For reservations and inquiries, please contact us via [CONTACT].